De hippe doos

PicsArt_07-22-11.38.34Ik mocht de gelukkige winnaar van de hippe doos zijn en gisteren was dan de dag dat die geweldige leuke spannende hippe doos binnen kwam.
Met een grote strik eromheen kwam de postbode het pakket afleveren. Met beleid heb ik de cadeautjes 1 voor 1 open gemaakt.

20180722_115053.jpg
Wat een feest. Zo veel leuks in 1 doos. Net als de babyswap waar ik ooit aan meegedaan heb maar dan nog leuker. Is dat mogelijk vraag je? Jazeker! Deze keer hoefde ik geen tegen prestatie te doen.
Tuurlijk zitten er dingen bij die niet mijn smaak zijn, maar geloof me dat zijn er maar 2 van de 20. Ja je hoort het goed, je krijgt 20 cadeautjes, althans als je de originele doos besteld hebt. Ze hebben ook een light versie waar 15 cadeautjes in zitten, wat naar mijn idee net zo leuk is. Ze zijn allemaal 1 voor 1 leuk ingepakt. Wat ik ook super vond waren de kortingsbonnen van de betreffende shops erbij. Niet overdreven veel maar net die extra attentie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mijn favoriet is absoluut het broekje van kleine baasjes, daar ga ik mijn nicht heel blij mee maken. Want aangezien ik niet zwanger bent en mijn kleine meid niet meer klein is verdeel ik de cadeaus tussen 2 nieuwe mama’s. Die hoop ik daar weer blij mee te maken. Niet alles hoor, ik hou de korting lekker zelf en het notitieblokje van Dolze en de kaarten van CheckDaan en WrittenbyDilek ook.

IMG_20180722_113610
Aankomende augustus komt er een hippe doos voor peuters aan. Die is perfect voor ons en hopelijk zijn we snel genoeg om er 1 aan te schaffen. Dat word dus wekker zetten, want geloof me die wil je niet missen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Een reactie op “De hippe doos

Plaats een reactie